Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Έκλειψη Σελήνης 
Είναι το αστρονομικό γεγονός κατά το οποίο η Γη παρεμβάλλεται ανάμεσα στον Ήλιο και την Σελήνη, ρίχνοντας στη Σελήνη τη σκιά της.
Μια Σεληνιακή έκλειψη μας αφυπνίζει σε γεγονότα που προηγουμένως διέφευγαν της προσοχής μας, που χρειάζεται να λάβουμε σοβαρά υπόψη ώστε να συμπληρώσουμε το παζλ των σχέσεων με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή μας. Οι σεληνιακές εκλείψεις μας κινητοποιούν συναισθηματικά...

...αυτά από τον Πανόπουλο κι...

 η αυτοπροσωπογραφία από εμένα:




και εννοείται πως έχει τραγουδάκι αφιερωμένο στην έκλειψη στο Σκορπιό, όχι κάτι νερά μπάνιου πόσιμα ή κάτι κομμένα depon που κατρακυλάνε δεν ταιριάζουν, αλλά να...βρήκα κάτι πιο ευστοχο...

(και ένα για το Ρηνάκι που είναι καινούριο στην παρέα, αλλά ζηλεύω τον υπέροχο φανταστικό κόσμο που ζει...: https://www.youtube.com/watch?v=2K3cZAuJfiI )


































2 σχόλια:

  1. νομίζω ότι σήμερα μεσούσης της έκλειψης κατάλαβα πως μπορώ να σου απαντώ rozzallia μου...Σου επαναλαμβάνω λοιπόν..Μια έκλειψη Σελήνης είναι αυτό ακριβώς που μου έλειπε, καθώς όλα τ'άλλα τάχα...Τα λέμε λοιπόν προς Σαββατοκύριακο, αν επιβιώσουμε, αλλιώς σε ένα άλλο χώρο και έναν άλλο χρόνο που δεν υπάρχουν εκλείψεις..
    Υ.Γ. ακόμα δεν έχω καταλάβει πως βάζουμε τραγουδάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή